Krystalguide - vi formidler krystallernes energi

Charoit

Charoit opretholder opmærksomheden, giver mulighed for forskelsbehandling mellem gyldighed og fiktion og hjælper en til at indse, at "når en dør lukkes, åbnes en anden". Det er en "sten til transformation", inden for denne verden og fra denne verden til en anden.
 Læs mere
"Alle vil udvikling – ingen vil forandring"Søren Kierkegaard
Charoit krystalliserer i form af masser og som en lille druse på et værtsmineral. Det største opdagelsessted er Rusland, og farveområdet inkluderer lilla og lyserød til lilla, undertiden med indeslutninger af kvarts og mangan.

Charoit er en krystal til denne tidsalder. Den giver mulighed for en syntese mellem hjerte- og kronechakraerne og kombinerer de højere åndelige dimensioner med ubetinget kærlighed fra det fysiske plan. Det giver en mulighed for at genkende, integrere og forstå de egenskaber, der udstilles på det fysiske plan, som menes at udsende en negativ vibration. Dermed at lette accept af andre, uanset det udviklings- og / eller aktualiseringsniveau, de vises i.

Mineralet tilvejebringer transmutation af negativitet og jordforbindelse til det åndelige selv. Charoit er nyttigt til at rense det auriske legeme, fylde chakraerne med en kærlig åndelig følelse af renhed og til at hjælpe en med at forstå selvpåførte "lektioner". Det forbedrer dem, der "giver" naturen, åbner hjertet for at lade en "se" med kærlighed og genkende forbindelsen mellem "alle".

Charoit vækker analytiske evner og præcision og giver mulighed for kontrol i efterforskningen af det ukendte. Det indstiller et "broderskab af lys" mellem individet, dualiteterne og det samlede miljø på planeten; dermed kundgøres ideen om forhold og stimulerer fleksibilitet med hensyn til "at give slip".

Charoit kan også hjælpe en med at indse, at man faktisk er, hvor man skal være i netop dette øjeblik. Det er en "Giver" af "gud", hvilket bringer de ultimative fordele i situationer, der opstår. Det hjælper med aktualiseringen af visioner. Det justerer meridianerne i den øverste del af kroppen og aktiverer mekanismen, der fremskynder godkendelsen af jeget, mens den yderligere sørger for en aktiv forfølgelse af fremadgående bevægelse. Fremadgående bevægelse, der hurtigt opstår, når den samlede integration mellem hjerte og ånd producerer fuldstændig tilpasning af den fysiske krop til det perfekte selv.

Charoit har en tendens til at overføre symptomer af sygdom og ubehagelighed over til velvære.

Vibrerer med tallet: 7.
Astrologisk stjernetegn: skytte, skorpion

Inspiration: Foruden egen erfaring er inspiration hentet og frit oversat fra bogen "Love is in the Earth, a Kaleidoscope of crystals" af den kære Melody.

Om charoit.dk

charoit.dk er en informationsside hvor viden om charoit og andre krystaller er samlet til fri afbenyttelse. Menneskeheden har foran sig at vågne op til forståelsen og effekten af, at læne sig ind i de ordnede fysiske og psykiske strukturer og kraftfelter, som krystaller og eksempelvis charoit til alle tider har tilbudt. Dette som en naturlig gave fra det underliggende og evigt støttende mineralrige.

Vi har med denne side og andre ligende lagt et begyndende kraftfelt af krystalenergi i det digitale rum. Lad krystallerne udtrykke sig og lad feltet være en ordnet tillidsfuld støtte i en verden der forsøger at holde sammen på sig selv.

Køb charoit som gave

Når du køber en krystal som gave til en du holder af, så giver du en gave, der har uendelig levetid. En krystal dannes på mellem ca. 10.000 og 4.5 mia år, så det er en nobel og ædel gave, naturen meget kreativt og møjsommeligt har skabt. Man kan måske sige at charoit er en yderst bæredygtig gave af høj kvalitet fordi dens holdbarhed er længere end du kan forestille dig. Krystaller er for nogle et energiredskab. For andre er krystallers formål indretning alene. Du kan gøre begivenheder mere nære, hvor nydelsen af naturens bidrag, via krystaller fra mineralriget, kommer i højsædet og måske også med i borddækningen som bæredygtigt og genanvendeligt bordpynt i år og ind i uendeligheden.

Hvad er et krystal?

Et krystal er et fast stof hvor de indgående atomer i krystallet findes i et ordnet tre-dimensionelt mønster- et gitter, der udfolder sig i alle retninger. Krystaller dannes ofte i væskefyldte hulrum der er overmættede med mineraler, og hvor de rigtige temperatur- og trykforhold er til stede.

Netop det at krystaller er ordnede i strukturen, er nok årsagen til at mange mennesker verden over oplever velbehag ved at "læne sig" mentalt eller psykisk ind i kystallernes energifelt.

Om netbutikken hjertechakra.dk

Siden viser også udvalgte varer fra vores netbutik. Du kan købe charoit direkte her, eller i netbutikken på www.hjertechakra.dk. I netbutikken finder du mange andre smukke krystaller som i deres essens er tæt på naturen.
Vores produkter er et udtryk af jordens essenser. De er i deres form, så tæt på deres oprindelige natur, som vi har fundet det muligt. Det giver smukke genstande af krystal og sten, der har ubegrænset levetid, er allergivenlige og ikke mindst smukke som naturen selv. Du finder æteriske olier fra Primavera, smukke rå og polerede krystaller og sten, lækker røgelse - både japansk og ayurvedisk og ikke mindst smukke malaer, enkle smykker og meditationspuder.

Med hjertechakra.dk ønsker vi desuden at sprede bevidstheden om hjertetenergiens potentiale endnu mere.

Kontakt  .  Privatlivspolitik  .  Handelsbetingelser